Inspiratörer

Fd Inspiratörer


Camilla 
Blogg

Camilla heter jag, 35 åring som bor i Linköping med sambo och våra 2 tjejer och ett gäng smådjur. Jag har scrappat sedan 2005. Mellan åren 2009-2012 drev jag en scrapbutik, en nyttig och rolig erfarenhet, nu är jag dock nybliven student som studerar till steriltekniker.
Är en riktig hemmaråtta som älskar att pyssla om mina nära och kära men när jag har egen tid så scrappar jag,försöker mig även på att sy då och då,annars umgås jag gärna med mina vänner på fritiden.
 I min scrapstil är jag clean and simpel,men älskar starka färger och kladd,ni hittar för det mesta alltid mister av olika slag på mina layouter,använder nästan aldrig cardstock utan enbart mönstrade papper,mer eller mindre mönstrade. Washitape och flairs och trädekorationer är även något som ligger mig varmt om hjärtat. 

Här är några av mina egna favoriter just nu:


Inspiratör Scrapmyran
Blogg

Jag heter My aka ScrapMyran. Jag är en 27-årig, bakande, loppisfyndande, trebarnsmamma med scrapbooking som största passion. Jag har scrappat sen 2008 och denna hobby betyder mycket för mig. Förutom själva skapandet så gillar jag att sitta och organisera mina saker, att shoppa och framförallt att träffa alla andra underbara människor som delar mitt intresse. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga att jag har för stil. Jag är väldigt trendkänslig så nu kan man väl säga att jag har stilen "lite färg, lite washitejp och mycket platta dekorationer". Utöver Veckans Skiss inspirerar jag på SWEscrapbook sen en par år tillbaka.

Här ser ni några av mina favoriter just nu:

Fd Inspiratör Marja/Sponsoransvarig 
Jag är en scrappande hundpsykolog som älskar färg. Jag har förmodligen den enda hundskolan med rosa och turkost som "egna färger" och väldigt färgglad inredning i teoristugan! Jag tillbringar mycket tid utomhus och under dessa ständiga promenader funderar jag och får inspiration till mina alster.
Förutom att scrappa och träna hund gillar jag att fika och äta kakor och glass, läsa, lyssna på musik, pyssla med ständiga inredningsprojekt och sy saker som aldrig blir färdiga. Jag har väldigt mycket ideér men sällan tillräckligt med tid att genom föra dem...Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har för stil?? Inte Clean & Simple i alla fall..mycket färg och kladd och jag gillar att pröva nya tekniker. Jag använder sällan cardstock som bakgrund, i så fall Kraft men hellre ett mönstrat papper som jag gärna kladdar på så att man inte ser mönstret längre. Chipboard, glitter och gamla örhängen och annat jox är annat jag ofta använder. Allt annat än stillsamt...vilket också stämmer in på min personlighet . Förutom Veckans Skiss är jag med i DT-teamet hos En Liten Butik och Allt Om Scrap.
Mina egna favoriter varierar men här följer några som jag gillar:


Inspiratör LottaRos

Jag heter Lotta, är 40 år och mamma till två härliga pågar födda 2004. Vi bor strax utanför Malmö. Jag är förskollärare och matte till en tjock katt. Jag har alltid varit kreativ och älskar att skriva, och scrapbooking blev en perfekt hobby! 

Min stil kan nog bäst beskrivas som clean & simple, jag älskar mönstrade papper men är ganska sparsam med dekorationer. Stickers och thickers finns på nästan varje LO, men trots att jag inte kan låta bli att köpa en massa vackra blommor använder jag dem sällan! Washitape är min senaste favorit, jag kan inte göra en Lo eller ett kort utan washitape! 

Jag har varit blogginspiratör hos Scrappiz.se i flera år, men numera håller jag till på Veckans nya skiss!

Här ser ni mina egna favoriter:


Inspiratör Jennie
Hej alla pyssliga! 
Jag heter Jennie och bor i Göteborg-Olskroken med min fru och blandras-hunden (cockerpoo) 
Jag har bestämt mig för att inte säga att ngt  "inte är min stil" ,utan att det som känns snyggt just då är det som gäller, dock tror jag att jag kan hitta en röd tråd i mina alster; det sällan är sparsamt med dekorationer och gärna lager på lager. Jag tillhör gruppen som fint kallas sig "långsamma scrappare" och gillar bäst att ha två projekt igång samtidigt på skivbordet, så att man kan låta dem vila i omgångar.

Jag scrappar inte bara för att det är världens bästa terapi utan också av samma anledning som många av er andra, för att dokumentera och hjälpa mig själv att minnas, inte bara det speciella tillfällena ,utan även vardagsstunderna. Fotot ev. text och rubrik är prio1 för mig, och oftast det som bestämmer stil och ton på pågående projekt. 
Förutom papperspyssel virkar jag som en tok och jobbar på att bli lika rutinerad på stickning. Brodera är något jag även har fastnat för och gör det i perioder. 
Ta gärna en titt förbi i min terapihörna där jag dokumenterar mina små (och stora) pysselprojekt med en dutt av min lilla familjs vardag.
Tack för titten och att du ville läsa om oss:-)